Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

O Ερντογάν κατηγορεί Δύση και αντιπολίτευση - Αιχμές για τη δικαιοσύνη που αποδίδεται


Δριμύ κατηγορώ για την διεθνή κοινότητα από τον υπουργό Δικαιοσύνης της Τουρκίας Νιχάτ Ζειμεκτσί στα πλαίσια κύκλου ενημέρωσης των ξένων δημοσιογράφων σχετικά με την αιματηρή απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.

Ο κ. Ζειμεκτσί με αφορμή την 1η επέτειο του αποτυχημένου πραξικοπήματος είπε ότι ουδείς στο εξωτερικό ασχολήθηκε με τα 249 θύματα ή τους 2200 τραυματίες αλλά μόνο για τα δικαιώματα των θυτών που συνελήφθησαν μάλιστα επ' αυτοφώρω.

Κατηγόρησε την Δύση και ειδικότερα την Γερμανία που υποθάλπει, όπως τόνισε, τους τρομοκράτες Γκιουλενιστές και πρόσθεσε πως "σε 20 χρόνια από τώρα θα καταλάβουν τι υποχθόνια είναι αυτή η οργάνωση γιατί θα βλάψει και αυτούς αλλά τώρα δεν το καταλαβαίνουν".

Έκανε μάλιστα έμμεση αναφορά και στους 8 στρατιώτες που ζητά την έκδοση τους από την Ελλάδα η Τουρκία λέγοντας ότι κάποιοι πραξικοπηματίες διαφεύγουν και στην Ελλάδα κι από εκεί αλλού.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν λίγη ώρα αργότερα ο πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ στην παρουσίαση μελέτης για το προφίλ των νεκρών πολιτών και των τραυματιών της 15ης Ιουλίου που εκδόθηκε σε βιβλίο και τόνισε μπροστά στις οικογένειες των θυμάτων και τους δημοσιογράφους, ότι όσοι έφταιξαν θα τιμωρηθούν με την βαρύτερη ποινή στα πλαίσια της δικαιοσύνης. Πρέπει να σημειωθεί όμως ότι δεν έκανε καμία αναφορά ή υπαινιγμό σε θανατική ποινή.

Τέλος ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στην ίδια εκδήλωση αφού κατηγόρησε δριμύτατα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου για την πορεία "δήθεν δικαιοσύνης" όπως την χαρακτήρισε, λέγοντας πως ευθυγραμμίζεται και ικανοποιεί τους τρομοκράτες του ΠΚΚ και τους Γκιουλενιστές και άφησε αιχμές κατά της δύσης λέγοντας ότι "κάποιοι Χάνς ... μας ζητούν να κάνουμε αποφυλακίσεις. Όταν εμείς τους ζητάμε κάτι απαντούν ότι έχουν δικαιοσύνη. Κι εδώ λοιπόν έχει επιβληθεί η δικαιοσύνη που αυτή θα αποφασίσει."

(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου