Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

Τι γίνεται στην Αμερική; Γερουσιαστές του Ν.Τραμπ «κράτησαν» το Obamacare - Άμεσο πλήγμα στον Αμερικανό πρόεδρο

Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Η προσπάθεια αποδόμησης και εν τέλει εκδίωξης του Αμερικανού προέδρου συνεχίζεται αφού με ρεπουμπλικανικές ψήφους το πρόγραμμα πρόσβασης στις υπηρεσίες υγείας, το οποίο είναι γνωστό ως «Obamacare» και αποτελούσε «κόκκινο πανί» προεκλογικά για το Ν.Τραμπ παρέμεινε σε ισχύ.

Πρόκειται για άμεσο πολιτικό πλήγμα κατά του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, που σημαίνει και τον τερματισμό της επτάχρονης προσπάθειας των Ρεπουμπλικάνων να καταργήσουν το Obamacare, από το 2010.

Τρεις Ρεπουμπλικάνοι Γερουσιαστές συντάχθηκαν με τους Δημοκρατικούς κι έτσι το νομοσχέδιο κατάργησης του Obamacare καταψηφίστηκε με ψήφους 49-51.


Η Βουλή των Αντιπροσώπων είχε ψηφίσει το νομοσχέδιο τον Μάιο, ενώ οι Ρεπουμπλικάνοι στην Γερουσία απέτυχαν να συναινέσουν, με συνέπεια την κατάρρευση του.

«Πρόκειται ξεκάθαρα για μία στιγμή απογοήτευσης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηγέτης της ρεπουμπλικανικής πλειοψηφίας στην Γερουσία, Μιτς Μακόνελ, μιλώντας την ολομέλεια του σώματος αμέσως μετά την διεξαγωγή της ψηφοφορίας.

Η ουσία είναι ότι ο Αμερικανός πρόεδρος δεν προλαβαίνει να μετράει τα κτυπήματα από το Σύστημα που πραγματικά κυβερνάει την Αμερική.

Τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει το «σκάνδαλο» Σκαραμούτσι όταν το έγκυρο περιοδικό New Yorker, διά του σημαντικού δημοσιογράφου του Ryan Lizza, αποκάλυψε τον απίστευτο διάλογο με τον διευθυντής Επικοινωνίας Άντονι Σκαραμούτσι, ο οποίος καθύβρισε με σκαιούς χαρακτηρισμούς τον Ελληνοαμερικανό προσωπάρχη

«Είναι ένας γαμ… παρανοϊκός και σχιζοφρενής», είπε ο Σκαραμούτσι (για τον Πρίμπους) στον εμβρόντητο δημοσιογράφο, ο οποίος δημοσιοποίησε χθες το απόγευμα τον μεταξύ τους διάλογο, που έγινε την Τετάρτη.

Σειρά από παραιτήσεις κλονίζει την κυβέρνηση Ν.Τραμπ: Παραιτούνται ο ΥΠΕΞ, ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας και ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον θα εγκαταλείψει τη θέση του πριν από το τέλος του χρόνου εξαιτίας των πολλών διαφωνιών που έχει με την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ και της έρευνας για σχέσεις με τη Ρωσία.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγα 24ωρα , ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Σον Σπάισερ ανακοίνωσε την παραίτησή του για να πάρει την θέση του ο Σκαραμούτσι με τα... γνωστά αποτελέσματα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου