Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Τούρκος ΥΕΘΑ: «Εκτός από τους S-400 θα αναπτύξουμε και νέο σύστημα - Θα γίνει αδιαπέραστη η αντιαεροπορική μας άμυνα»


Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Fikri Isik, επιβεβαίωσε πριν από λίγο ότι η Τουρκία θα προμηθευτεί το πυραυλικό, αντιαεροπορικό/αντιβαλλιστικό σύστημα μακρού βεληνεκούς S-400 από την Ρωσία, αλλά και ότι ξεκινά την ανάπτυξη νέου εθνικού συστήματος αντιαεροπορικής/αντιβαλλιστικής άμυνας σε συνεργασία με την Γαλλία και την Ιταλία!

Ο Τούρκος υπουργός τόνισε ότι «Πρόκειται για συνεργασία που στοχεύει στην ανάπτυξη και όχι στην αγορά αμυντικών συστημάτων». Προφανώς εννοεί μια έκδοση του SAMP/T Aster 30 της ιταλο-γαλλικής κοινοπραξίας Eurosam που ήταν υποψήφιο στον πρόσφατο τουρκικό διαγωνισμό.

«Θα καλύψουμε τις άμεσες ανάγκες μας αγοράζοντας συστήματα S-400, αλλά θα αναπτύξουμε παράλληλα τα δικά μας εθνικά συστήματα αντιαεροπορικής και πυραυλικής άμυνας. Ο τουρκικός εναέριος χώρος θα γίνει απροσπέλαστος στους πάντες», δήλωσε ο Isik σε συνέντευξή του στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι TRT Haber, την οποία επικαλείται το Reuters.

«Ολοκληρώθηκαν όλες οι τεχνικές εργασίες και τώρα είμαστε στο τελικό στάδιο της απόφασής μας για την αγορά συστημάτων S-400 από τη Ρωσία» πρόσθεσε ο Isik.

Πριν λίγες ημέρες ο ο υπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου Denis Manturov είχε δηλώσει ότι «Η Ρωσία δεν προτίθεται να δώσει δάνειο στην Τουρκία για να αγοράσει τα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας μακρού βεληνεκούς S-400. Αν έχουν χρήματα μπορούν να τα αγοράσουν. Δεν μπορούμε να δώσουμε δάνειο για να αγοραστούν τα όπλα μας».

Και συμπλήρωσε «Δεν διεξάγονται συνομιλίες για την χορήγηση δανείου για το ζήτημα αυτό» δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου