Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Μεταξύ «Εσκομπάρ» & «Νοριέγκα» θεωρούν οι ΗΠΑ τον Ρ.Τ.Ερντογάν - Αυτοί έδωσαν εντολή έναρξης πυρών κατά του Μ/V ACT


Πόσο πιθανό είναι το πλήρωμα ενός σκάφους της ελληνικής Ακτοφυλακής (ΕΛ/ΑΚΤ) να ανοίξει πυρ και να "γαζώσει" ένα τουρκικό φορτηγό πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο μεταξύ δύο τουρκικών λιμανιών χωρίς να λάβει άδεια από το Κέντρο Επιχειρήσεων; Μηδενικά πιθανό!

Πόσο πιθανό είναι η ελληνικές αρχές (διάβαζε η κυβέρνηση και ειδικά αυτή η κυβέρνηση) να δώσουν άδεια έναρξης πυρών αν δεν υπάρχει προτροπή και κάλυψη "από ψηλά";

Επίσης μηδενικά πιθανό δείχνει η ιστορία, όπου όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις "σφύριζαν αδιάφορα" σε πολύ χειρότερες και εντονότερες προκλήσεις των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, της τουρκικής Ακτοφυλακής, ακόμα και τουρκικών πλοίων της εμπορικής ναυτιλίας, όπως αυτό που έγινε "κόσκινο" από τις βολές ενός MAG των 7,62 χλστ.!

Για να μην υπάρξει κλιμάκωση κλπ. κλπ.

Αρα; Αρα η στήριξη (για να μην πούμε η "εντολή") έναρξης πυρών ήρθε "από ψηλά" και όταν λέμε "ψηλά" εννοούμε εκτός Ελλάδος. Για να μιλήσουμε ακριβέστερα, πέραν του Ατλαντικού!  

Η πληροφορία για την μεταφορά των ναρκωτικών μέσω του Μ/V ACT ήρθε κατ'ευθείαν από την αμερικανική υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών DEA, όπως είχε έρθει και η πληροφορία για το Noor 1.

Οι αμερικανικές αρχές για κάποιο περίεργο τρόπο ήθελαν αυτό το πλοίο. Και του έστησαν ενέδρα μόλις μπήκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα προερχόμενο από την Αλεξανδρέττα και κατευθυνόμενο στη Νικομήδεια.

Η Αλεξανδρέττα είναι το κέντρο του εμπορίου ναρκωτικών και προσπόρισης εσόδων του τουρκικού παρακράτους που στηρίζει τον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν, το οποίο πουλάει όπλα στους ισλαμιστές τουρκομάνους, ακόμα και στο ISIS και πληρώνεται με ναρκωτικά.

Λέγεται ότι σε αυτή την φουρνιά οι Αμερικανοί θα έβρισκαν αποδείξεις για την εμπλοκή αξιωματούχων του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ και ίσως και του ίδιου του Ρ.Τ.Ερντογάν στο εμπόριο ναρκωτικών. 

Tο εμπορικό πλοίο ξηρού φορτιού Μ/V ACT, ο καπετάνιος και ο ιδιοκτήτης του είναι σεσημασμένοι. Το 2010 ο καπετάνιος Χαλούκ Σαμίκ Καλκαβάλ ήταν κυβερνήτης του δευτέρου τουρκικού σκάφους που συνόδευε το Μαβί Μαρμαρα στην επιχείρηση μεταφοράς ανθρωπιστικού υλικού στη Γάζα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου