Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Μαζικός εξοπλισμός και εκπαίδευση των SDF από τις ΗΠΑ - Οχήματα και όπλα για πάνω από 40.000 μαχητές


Βάσει των αποκαλύψεων που έκανε ο ταξίαρχος Ντέιβ Άντερσον, ο Διεθνής Συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ προχώρησε στην εκπαίδευση περισσοτέρων από 8.500 μαχητών των υπό κουρδική διοίκηση Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), ενώ παράλληλα τους παρέδωσε οπλισμό ικανό να εξοπλίσει άνω των 40.000 μαχητών.

Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), μια συμμαχία Κούρδων σοσιαλιστών και Αράβων και Ασσυρίων δημοκρατικών στη βόρεια Συρία, είναι πλέον ο κυρίως εταίρος της Δύσης στη μάχη ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος. Είναι η μόνη παραστρατιωτική δύναμη της αντιπολίτευσης στη Συρία που δεν έχει καμία σχέση με ισλαμιστές.

Ο Ντέιβ Άντερσον πρόσθεσε ότι ο Διεθνής Συνασπισμός παρέδωσε και 400 οχήματα μεταφοράς προσωπικού στις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF).

Παράλληλα ο Διεθνής Συνασπισμός έχει αρχίσει την εκπαίδευση μιας δύναμης από τοπικούς μαχητές της περιοχής της Ράκα, της πρώην πρωτεύουσας της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) που πολιορκείται από τις SDF, η οποία και θα αναλάβει τη φρούρηση της πόλης μόλις αυτή απελευθερωθεί από το Ισλαμικό Κράτος. Η εν λόγω δύναμη θα υπακούει στην τοπική αυτόνομη αυτοδιοίκηση που θα εγκατασταθεί στην απελευθερωμένη Ράκα.

Νωρίτερα την Κυριακή, όπως ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός του Ιράκ, απελευθερώθηκε πλήρως από το Ισλαμικό Κράτος η Μοσούλη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου