Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Σφοδρές μάχες μεταξύ YPG και τουρκικού Στρατού στην Αφρίν - Ενισχύουν συνεχώς τις δυνάμεις τους οι Τούρκοι


Σφοδρές μάχες ξέσπασα μεταξύ μονάδων του κουρδικού YPG και των τουρκικών δυνάμεων για πρώτη φορά στην επαρχία της Αφρίν στην βόρεια Συρία.

Οι μάχες ξέσπασαν μετά την ανταλλαγή πυρών πυροβολικού μεταξύ του YPG και των τουρκικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με κουρδικές πηγές δυνάμεις της συμμαχίας που ηγείται η Τουρκία πραγματοποίησαν επίθεση εναντίον της πόλης Sheikh Issa η οποία κατέχει στρατηγική θέση στην περιοχή ανατολικά της σημαντικής πόλης Tall Rifat η οποία αποτελεί στόχο των τουρκικών δυνάμεων.


Με την χρήση όπλων μεγάλου διαμετρήματος και αντιαεροπορικών πυροβόλων επάνω σε οχήματα οι δυνάμεις του YPG κατόρθωσαν να ανατρέψουν την επίθεση των  ανταρτών.

Η πόλη της Tall Rifat αποτελεί στόχο υψηλής σημασίας για τις τουρκικές δυνάμεις στο βόρειο Χαλέπι.

Στο μεταξύ ο τουρκικός Στρατός ενισχύει συνεχώς τις δυνάμεις του στη βόρεια Συρία απειλώντας με επίθεση κατά της Αφρίν, επίθεση την οποία ακόμη δεν έχει εκδηλώσει πάντως ακόμη.

Όπως έγινε γνωστό από τουρκικά δημοσιεύματα οχήματα του τουρκικού Στρατού έχουν σταλεί ως ενισχύσεις στα σύνορα με τη Συρία στην περιοχή της πόλης Κιλίς.

"Η αποστολή έγινε σήμερα το πρωί εξαιτίας της δράσης της τρομοκρατικής οργάνωσης του YPG στην περιοχή του Χαλεπίου και στην Αφρίν που βρίσκεται κοντά στην τουρκική πόλη Κιλίς", αναφέρει το τούρκικο δημοσίευμα.

Τα στρατιωτικά οχήματα μετέφεραν εφόδια στη Διοίκηση του 3ου τάγματος των Συνόρων και πρόκειται να εγκατασταθούν  στη συνοριακή γραμμή, σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου