Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Πότε θα δημιουργηθεί ανεξάρτητο Κουρδιστάν; "Οι Αμερικανοί έστειλαν 112 φορτηγά με εξοπλισμό στους Κούρδους της Συρίας"


Οι Αμερικανοί απέστειλαν 112 οχήματα στην κουρδική τρομοκρατική οργάνωση του PYD. Με την τελευταία αποστολή, από τον Ιούνιο έχουν παραδοθεί συνολικά 909 φορτία όπλων και διάφορου διαμετρήματος πυρομαχικών στα μέλη του PYD.


Οι αρχές της  Χασάκα ανέφεραν ότι 112 φορτηγά μετέφεραν στρατιωτική βοήθεια,  χθες τη νύχτα πέρασαν τα ιρακινά σύνορα και εισήλθαν στην Χασάκα που βρίσκεται υπό τον έλεγχο της οργάνωσης.


Στα οχήματα  βρίσκονταν και θωρακισμένα  ‘Hummers’ που χρησιμοποιούνται από τον αμερικανικό στρατό και το σύνολο των μετακινουμένων οχημάτων προσέλκυσαν την προσοχή των εντοπίων.
Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες αναφέρουν ότι έχουν παραδοθεί μέχρι τώρα 909 φορτηγά γεμάτα με εξοπλισμό στους Κούρδους της Συρίας.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πενταγώνου, το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας έχει παραδώσει στα μέλη του PYD στη Συρία, 12 χιλιάδες αυτόματα, 6 χιλιάδες πολυβόλα, 3.500 βαριά πολυβόλα, 7 χιλιάδες ρουκέτες αντιαρματικές SPG-9 και άλλα όπλα αμερικανικά και ρωσικά.


Οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν ανακοινώσει ότι η επιχείρηση κατά της Ράκκα ξεκίνησε στις 6 Ιουνίου, αλλά είναι γνωστό ότι οι ΗΠΑ παρέχουν στρατιωτική βοήθεια στους Κούρδους του PYD από τον Απρίλιο του 2016, γράφει το δημοσίευμα.

(dirilispostasi.com)
http://www.echedoros-a.gr/2017/08/112.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου