Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

«Νέα Έρευνα ταρακουνά τα Σκόπια: Οι Αλβανοί είναι 875 χιλιάδες ή 47,5 τοις εκατό!»


Η  αλβανική εφημερίδα ‘Infopress’ δημοσιεύει πληροφορίες από έναν ιστορικό, ο οποίος ζει «στα αλβανικά εδάφη» των Σκοπίων επί πολλά χρόνια.


Δήλωσε, σύμφωνα με την ‘Infopress’ ότι  λέγεται η αλήθεια για πληθυσμιακή κατάσταση στη χώρα και ότι  σε όλη την επικράτεια της πΓΔΜ οι Σλάβοι δεν είναι πάνω από το 30 τοις εκατό του πληθυσμού.


Η έρευνα αναμένεται να δημοσιευθεί σύντομα. Ο ιστορικός, όπως αναφέρεται, δεν έχει ακόμη δημοσιοποιήσει τα στοιχεία της έρευνας της, σημειώνει η αλβανική «shigjeta.net».


"Νέα έρευνα σοκάρει τους Σλάβους των Σκοπίων: 875 χιλιάδες Αλβανοί ζούνε στα Σκόπια, ή 47,5 %"


Σημείωση: Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Αλβανοί των Σκοπίων παρουσιάζουν τον αλβανικό πληθυσμό να υπερτερεί αριθμητικά, καθώς οι αρμόδιες αρχές αποφεύγουν να προβούν σε απογραφή του πληθυσμού, όπου θα ήταν δυνατή η απεικόνιση των διαφόρων εθνοτήτων που συγκροτούν τη λεγόμενη ‘πΓΔΜ’.

http://www.echedoros-a.gr/2017/08/875-475.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου