Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Associated Press: «Προσπάθειες της Ουάσινγκτον για να αρχίσει διάλογος με τη Βόρεια Κορέα»


Ανεπίσημες προσπάθειες για να υπάρξει διάλογος με τη Βόρεια Κορέα εδώ και αρκετούς μήνες διεξάγει η διπλωματία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ​, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press, μία ημέρα αφού ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κλιμάκωσε ακόμη περισσότερο τον τόνο έναντι της Πιονγκγιάνγκ κι ενώ η κατάσταση στην Ασία παραμένει τεταμένη.

Στις επαφές συμμετέχουν ο Τζόζεφ Γιουν, ο επιτετραμμένος των ΗΠΑ για την πολιτική έναντι της Βόρειας Κορέας, και ο Πακ Σονγκ Ιλ, ένας ανώτερος βορειοκορεάτης διπλωμάτης στα Ηνωμένα Έθνη, μετέδωσε το AP, επικαλούμενο αμερικανούς αξιωματούχους και άλλες πηγές ενήμερες για την διαδικασία.

Η διπλωματική αποστολή της Βόρειας Κορέας στον ΟΗΕ δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής στο αίτημα του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς να σχολιάσει την πληροφορία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου