Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Συρία: Ενισχύεται προσωρινά ο ISIS - Επιθέσεις κατά του Κυβερνητικού Στρατού λίγα μίλια έξω από την Ράκα


Οι φόβοι για την ανασυγκρότηση του ISIS με μεγάλο αριθμό ενισχύσεων επιβεβαιώνονται.

Οι τρομοκράτες του ISIS πραγματοποίησαν επιθέσεις εναντίον του Συριακού Στρατού και των συμμάχων του στην περιοχή Tabqah, αφού οι κυβερνητικές δυνάμεις είχαν φτάσει στη σημαντική πόλη του Maadan που κρατούσε το ISIS κοντά στον ποταμό Ευφράτη.

Σύμφωνα με πηγές φιλικά προσκείμενες στο ISIS, 7 στρατιώτες του Κυβερνητικού Στρατού σκοτώθηκαν και 3 άλλοι συνελήφθησαν σε μια επιτυχημένη επιδρομή ISIS νότια του χωριού Ghanim Ali, ένα άρμα μάχης πέρασε στα χέρια του ISIS βόρεια του χωριού Kadir.


Το ISIS επιτίθεται τώρα στις θέσεις των κυβερνητικών δυνάμεων στο Nort Kadir σε μια προσπάθεια να ασκήσει πίεση στις γραμμές επικοινωνίας του Συριακού Στρατού μεταξύ της Resafa και των θέσεων κοντά στο Maadan.

Η Resafa είναι μια σημαντική πόλη «διασταύρωση» νότια του Tabqah που απελευθερώθηκε από τον Στρατό νωρίτερα αυτό το έτος. Χρησιμεύει ως κέντρο υλικοτεχνικής υποστήριξης για τις επιτιθέμενες κυβερνητικές δυνάμεις. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου