Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Ιαπωνία: Άσκηση ετοιμότητας για πυραυλική επίθεση από τη Β. Κορέα


Παιδιά τρέχουν, και μπαίνουν μέσα στο σχολείο τους. Ανθρωποι κάθε ηλικίας κρύβονται πίσω από τοίχους, πέφτουν στο έδαφος και βάζουν τα χέρια πάνω από το κεφάλι ενώ ακούγεται μία σειρήνα σε όλη την πόλη.

Κάπως έτσι εξελίσσεται μία άσκηση στη Σακάτα της Ιαπωνίας, για την προετοιμασία των κατοίκων σε περίπτωση που η Β. Κορέα επιτεθεί με πύραυλο.

«Ενας πύραυλος εκτοξεύθηκε και κατευθύνεται προς τα εδώ. Κρυφτείτε σε κάποιο τσιμεντένιο κτίριο», είναι μερικές από τις οδηγίες που ακούγονται από τα μεγάφωνα. Σε αυτή τη μικρή πόλη της Ιαπωνίας, ήδη κάνουν τέτοιες ασκήσεις, έπειτα από την κλιμάκωση των πυραυλικών δοκιμών της Πιονγιάνγκ.

Κάποιοι όμως αμφιβάλλουν για την αποτελεσματικότητα των οδηγιών. «Μας είπαν να πέσουμε κάτω ή να κρυφτούμε πίσω από κάποιο τοίχο. Αναρωτιέμαι όμως αν αλήθεια θα μας προστατεύσει κάτι τέτοιο σε περίπτωση που πέσει πύραυλος», είπε ένας κάτοικος στην κάμερα του BBC.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου