Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Πιερία: Αλβανίδες έκλεψαν διαδοχικά εμπορεύματα από μαγαζιά


Δυο Αλβανίδες  μπήκαν διαδοχικά σε δυο καταστήματα σε περιοχή της Πιερίας παριστάνοντας τις πελάτισσες, αλλά κατάφεραν να «σηκώσουν» πλήθος εμπορευμάτων μεγάλης αξίας και να διαφύγουν! Για τη μια από αυτές, όμως, ήρθαν σύντομα οι χειροπέδες.
Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Δίου – Ολύμπου που ενημερώθηκαν από τα δυο μαγαζιά ότι οι αλλοδαπές «πελάτισσες» είχαν ξαφρίσει διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας... 864 ευρώ (!), ανακάλυψαν μέσα σε λίγες ώρες τα ίχνη της μιας και κατάφεραν να τη συλλάβουν. Πρόκειται για μια 27χρονη που είχε στην κατοχή της όλα τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στα μαγαζιά και η ίδια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης. Οι αστυνομικοί αναζητούν και την 45χρονη ομοεθνή συνεργό της που δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.
*** Άλλη μια «μακρυχέρα», Ελληνίδα αυτή τη φορά, μπήκε ως πελάτισσα σε ένα κατάστημα εκκλησιαστικών ειδών στην Βέροια , αλλά εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο 60χρονος ιδιοκτήτης δεν την πήρε είδηση και ξάφρισε 150 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Όμως, ο επιχειρηματίας την είδε να φεύγει, διαπίστωσε ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας. Η 19χρονη δράστιδα συνελήφθη λίγο αργότερα, αλλά στην κατοχή της βρέθηκαν μόνο 50 ευρώ που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Η νεαρή παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας με την κατηγορία της κλοπής.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου