Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Παροξυσμός στις ΗΠΑ: Μαχαίρωσαν άνδρα γιατί τον πέρασαν για νεοναζί (φωτό)


«Βρισκόμουν σε ένα πάρκινγκ, όταν άκουσα από πίσω μου κάποιον να μου φωνάζει "είσαι κι εσύ νεοναζί;" και ο τύπος έβγαλε μαχαίρι. Σήκωσα τα χέρια μου και το μαχαίρι με βρήκε στην παλάμη»

Επίθεση από έναν άγνωστο δέχτηκε νεαρός στο Κολοράντο των ΗΠΑ, στον απόηχο των επεισοδίων στο Σάρλοτσβιλ και των δηλώσεων Τραμπ για την ακροδεξιά. 

Ο 26χρονος Τζόσουα Γουάιτ πιστεύει πως ο άντρας του επιτέθηκε γιατί το κούρεμά του τού θύμισε νεοναζί! «Προφανώς το κούρεμά μου θεωρείται δήλωση υπέρ των νεοναζί», δήλωσε το θύμα στην εφημερίδα New York Post. 

Ανέβασε μάλιστα φωτογραφίες από το τραυματισμένο του χέρι και τα αίματα στο αυτοκίνητό του στο facebook, με το post αυτό να έχει μέχρι τώρα περισσότερα από 20.000 shares.

«Βρισκόμουν σε ένα πάρκινγκ, όταν άκουσα από πίσω μου κάποιον να μου φωνάζει "είσαι κι εσύ νεοναζί;" και ο τύπος έβγαλε μαχαίρι. Σήκωσα τα χέρια μου και το μαχαίρι με βρήκε στην παλάμη. Τότε μπόρεσα να μπω στο αυτοκίνητο και αφού έκλεισα την πόρτα, είδα τον δράστη να τρέχει από την άλλη μεριά. Ηθελε να με μαχαιρώσει στο κεφάλι», λέει ο Γουίτ.  

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου