Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017

Συνάντηση Β. Πούτιν- Μπ. Νετανιάχου για τον πόλεμο στην Συρία


Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου θα συναντηθεί την Τετάρτη με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν στο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας για να συζητήσουν κυρίως για τη Συρία, αναφέρει μια ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες βράδυ από το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού.

Οι δύο άνδρες «θα συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή», προστίθεται στην ανακοίνωση του γραφείου του Νετανιάχου, υπενθυμίζοντας ότι οι δύο άνδρες έχουν κάνει επανειλημμένα συναντήσεις τα τελευταία χρόνια προκειμένου «να αποφευχθούν προστριβές ανάμεσα στην Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ και αυτή της Ρωσίας στη Συρία».
Υπογραμμίζεται ως προς αυτό ότι οι διευθετήσεις που συμφωνήθηκαν στις συνομιλίες τους επέτρεψαν, «μέχρι τώρα», να αποφευχθεί οποιαδήποτε εμπλοκή πολεμικών αεροσκαφών των δύο χωρών.

Η ισραηλινή αεροπορία έχει πλήξει σχεδόν σε 100 περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια αυτοκινητοπομπές που μετέφεραν όπλα που προορίζονταν για τους άνδρες της λιβανέζικης Χεζμπολάχ ή άλλων οργανώσεων στη Συρία ή αλλού, δήλωσε την Πέμπτη ο πτέραρχος Αμίρ Εσέλ, ο απερχόμενος αρχηγός του γενικού επιτελείου αεροπορίας του Ισραήλ.

Από την έναρξη του πολέμου στη Συρία το 2011, το Ισραήλ παρακολουθεί πολύ στενά την εξέλιξη της κατάστασης στη γειτονική του χώρα, προσέχοντας να μην παρασυρθεί να εμπλακεί στη σύρραξη αλλά ταυτόχρονα επιφυλασσόμενο του δικαιώματος να πλήττει αυτοκινητοπομπές με εφόδια που προορίζονται τη Χεζμπολάχ ή και θέσεις των συριακών τακτικών δυνάμεων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου