Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Νέα επίθεση στη ρωσική πρεσβεία στη Δαμασκό


Για τρίτη φορά, σε λιγότερο από έναν μήνα, η ρωσική πρεσβεία στη Δαμασκό, δέχθηκε επίθεση. Δύο πύραυλοι που τροφοδοτήθηκαν από εκτοξευτή χειροβομβίδας, έπεσαν και εξερράγησαν  στην περίμετρο του κτηρίου της διπλωματικής αποστολής, σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Σύμφωνα με το πρακτορείο η επίθεση ήταν έργο των τρομοκρατών και «ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα».

Σημειώνεται ότι αυτή είναι η τρίτη επίθεση στη ρωσική πρεσβεία κατά τον τελευταίο μήνα, η προηγούμενες ήταν στις 16 και στις 25 Ιουλίου, στην πρώτη περίπτωση τα βλήματα ήταν δύο  και έπεσαν στην εξωτερική περίμετρο της πρεσβείας και στη δεύτερη ήταν τέσσερα και εξερράγησαν κοντά στον φράχτη.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών υπενθυμίζει ότι οι τρομοκράτες προβαίνουν τακτικά σε τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες, τόσο την πρωτεύουσα της Συρίας, Δαμασκό, όσο και σε άλλες πόλεις.

(cross.bg)
http://www.echedoros-a.gr/2017/08/blog-post_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου