Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Μαυροβούνιο, Αντιπρόεδρος ΗΠΑ: Ζήτησε από την Αλβανία να καταπολεμήσει τη διαφθορά


Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, παρακολούθησε την Τετάρτη, τη Σύνοδο Κορυφής της Αδριατικής Χάρτας στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου, Ποντγκόριτσα.

Στη σύνοδο αυτή, έδωσε παρών ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ,  Μάικ Πενς καθώς και ηγέτες της περιοχής.

Ο επικεφαλής της αλβανικής κυβέρνησης συναντήθηκε με τον Πενς, καθώς ο τελευταίος στο μήνυμά του ζήτησε από τις χώρες της περιοχής, συμπεριλαμβανομένου της Αλβανίας, να συνεχίσουν τη συνεργασία και να καταπολεμήσουν τη διαφθορά.

Ο Πενς ευχαρίστησε την Αλβανία για την υποστήριξη που παρέχει αυτή η χώρα των Δυτικών Βαλκανίων στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας με τις στρατιωτικές αποστολές της στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ.

Μάλιστα, όπως συνηθίζει ο Αλβανός πρωθυπουργός, που ‘παίζει’ και το ρόλο του δημοσιογράφου, ανέφερε στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τις συναντήσεις που είχε στην Ποντογκόριτσα και τόνισε το ενδιαφέρον των ΗΠΑ για την αναγκαιότητα της ενίσχυσης της συνεργασίας των ΗΠΑ με τις χώρες της περιοχής για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της ασφάλειας, ειρήνης και ευημερίας στην περιοχή αυτή, αλλά και στην Ευρώπη.

(shqiptarja.com)
http://www.echedoros-a.gr/2017/08/blog-post_5.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου