Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Τραμπ: Θα απαντήσουμε στη Β. Κορέα με «φωτιά και μανία» που δεν έχει ξαναδεί ο κόσμος αν συνεχίσει τις απειλές


Έπειτα από τις τελευταίες αποκαλύψεις για την πρόοδο της Βόρειας Κορέας στο πυραυλικό της πρόγραμμα, ο Ντόναλντ Τραμπ έστειλε την δική του αυστηρή προειδοποίηση στον Πιονγιανγκ.

«Καλά θα κάνει η Βόρεια Κορέα να μην απειλεί άλλο τις ΗΠΑ. Θα τους απαντήσουμε με φωτιά και οργή που δεν έχει ξαναδεί ο κόσμος», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε δημοσιογράφους, διακόπτοντας τις διακοπές που κάνει στο Νιου Τζέρσεϊ.

«Εχει υπάρξει πολύ απειλητικός ξεπερνώντας μία φυσιολογική κατάσταση και όπως είπα θα γνωρίσουν φωτιά, οργή και δύναμη που δεν έχει ξαναδεί ο κόσμος», επανέλαβε ο Τραμπ.

Οι δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου έγιναν λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι η Πιονγιάνγκ κατάφερε να δημιουργήσει σμίκρυνση πυρηνικής κεφαλής, για να την εφαρμόσει στους πυραύλους της.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου