Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Ιράκ: Αεροπορικό χτύπημα εξαΰλωσε τον επικίνδυνο... «μονόφθαλμο» εμίρη του ISIS


Τελειωμό δεν φαίνεται να έχουν τα πλήγματα για την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ISIS) σε Ιράκ και Συρία.

Αυτή τη φορά, στοχευμένος βομβαρδισμός είχε ως αποτέλεσμα την εξουδετέρωση ενός σημαντικού οπλαρχηγού και εμίρη των ισλαμιστών, μαζί με τους πιστούς σε αυτόν μαχητές. Το αεροπορικό χτύπημα έπληξε την ίδια τους ττην κρυψώνα, νότια της παρχίας του Κιρκούκ του Ιράκ.

Τοπική πηγή μιλώντας στο Al Sumaria News ανέφερε πως η κρυψώνα των ισλαμιστών βρισκόταν στα περίχωρα της πόλης Αλ Ριγιάντ.

Νεκρός είναι ο εμίρης των ισλαμιστών Αμπού Γαχαμπάμπ Αλ Ιράκι, γνωστός και ως Αλ Ααγάρ που σημαίνει ο «μονόφθαλμος».

«Ο Αλ Ααγάρ ήταν σημαντικός οπλαρχηγός και βρισκόταν κοντά στον αυτοαποκαλούμενο εμίρη του Κιρκούκ», εξήγησε η ίδια πηγή.

Η πόλη Αλ Ριγιάντ παραμένει υπό τον έλεγχο της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Το Σάββατο, σε άλλη αεροπορική επιδρομή στο Κιρκούκ που πραγματοποίησε ο Διεθνής Συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ, σκοτώθηκαν 15 ισλαμιστές.

Το Ισλαμικό Κράτος συνεχίζει να κατέχει τα νότια της επαρχίας του Κιρκούκ αν και είναι περικυκλωμένο σε αυτή την περιοχή από κουρδικές και ιρακινές δυνάμεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου