Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

Μάικ Πενς: Πεπεισμένος για την υπογραφή των κυρώσεων κατά της Ρωσίας από τον Ν.Τραμπ


Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πένς, εξέφρασε την άποψή του, πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα υπογράψει σύντομα τις νέες κυρώσεις των ΗΠΑ σε βάρος της Ρωσίας.

Την περασμένη εβδομάδα το Κογκρέσο ψήφισε τις νέες κυρώσεις, σχεδόν ομόφωνα, κάτι που προκάλεσε ένταση στις σχέσεις μεταξύ Ουάσινγκτον και Μόσχας. Αντιδρώντας σε αυτό, το Κρεμλίνο μείωσε δραστικά το προσωπικό που εργάζεται στις αμερικανικές αποστολές στη Ρωσία.

Επιπλέον, στις δηλώσεις του από την Τιφλίδα, ο Πενς κατήγγειλε την «κατοχή» τμήματος της επικράτειας της Γεωργίας από τη Ρωσία, έπειτα από τον μεταξύ τους πόλεμο το καλοκαίρι του 2008.

«Είμαστε μαζί σας, βρισκόμαστε στο πλευρό σας» είπε και χαρακτήρισε τη Γεωργία «σημαντικό στρατηγικό εταίρο» των ΗΠΑ στην περιοχή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου