Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ! Νέα παραγγελία από Τουρκία για F-35A - Υπογράφηκε η σύμβαση κατασκευής 4 ακόμη αεροσκαφών


Σε νέα σύμβαση για την κατασκευή συνολικά 50 αεροσκαφών F-35 Lightning II από την παρτίδα παραγωγής χαμηλού ρυθμού(LRIP) Νο  11 υπέγραψε η εταιρεία Lockheed Martin Aeronautics Co με την Αμερικανική κυβέρνηση.

Ανάμεσα στα 50 αεροσκάφη που που πρόκειται να κατασκευαστούν περιλαμβάνονται 4 F-35A για την τουρκική Αεροπορία ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των αεροσκαφών που έχουν παραγγελθεί μέχρι σήμερα στα έξι, με στόχο βέβαια το πρόγραμμα να φτάσει τα 100 με 120 αεροσκάφη.

Πιο συγκεκριμένα το συνολικό ύψος της νέας σύμβασης ανέρχεται στα  3,6 δισ.$ (3.693.062.124) κάτι που βγάζει την τιμή Flyway της μονάδας στα 73,8 εκατ.  $ και περιλαμβάνει την κατασκευή 50 αεροσκαφών για 6 κράτη και άλλες χώρες που αποκτούν στρατιωτικό υλικό από τις ΗΠΑ μέσω των δανείων FMS.

Η σύμβαση αυτή περιλαμβάνει εκτός της κατασκευής των 4 τουρκικών F-35A την κατασκευή ενός F-35B για την Βρετανία, ενός  F-35A για την Ιταλία, οκτώ F-35A για την Αυστραλία, οκτώ F-35A για την Ολλανδία, έξι F-35A για την Νορβηγία  και 22 F-35A για άλλες χώρες που αποκτούν αμερικανικό στρατιωτικό υλικό μέσω δανείων FMS.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου