Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

Και τώρα τι; Οι πρωθυπουργοί Σκοπίων και Βουλγαρίας υπέγραψαν τη συμφωνία καλής γειτονίας


Οι δύο πρωθυπουργοί, των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ και της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, έστειλαν ένα μήνυμα ότι η συμφωνία ανοίγει τις θύρες της συνεργασίες και της φιλίας, αλλά και φέρνει πιο κοντά την περιοχή στην ευρω-ατλαντική ενσωμάτωση.

Η Συμφωνία μεταξύ των Σκοπίων και της Βουλγαρίας είναι προς το κοινό συμφέρον και των δύο χωρών, θα επιτρέψει την πολιτική σταθερότητα, τη συνύπαρξη και τη συνεργασία μεταξύ των πολιτών και της οικονομίας, σύμφωνα με τα μηνύματα που έστειλαν οι δύο πρωθυπουργοί μετά την υπογραφή της Συνθήκης Φιλίας, Γειτονίας και Συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, σήμερα στα Σκόπια.

Οι υπουργοί Άμυνας,  Σκοπίων Ραντμίλα Σεκερίνσκα  (α) και Βουλγαρίας Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ,  στη συνάντησή τους στα Σκόπια, με την ευκαιρία της υπογραφής της Συνθήκης Φιλίας,  συμφώνησαν στην ενίσχυση της στρατιωτικής συνεργασίας και στην κατάρτιση των μελών του σκοπιανού στρατού στις βουλγαρικές στρατιωτικές ακαδημίες.

(PlusInfo.mk)
http://www.echedoros-a.gr/2017/08/blog-post_29.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου