Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Βόλος: Ζημιά εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στο πρώην ΙΚΑ λόγω διαφθοράς υπαλλήλων;


Συνεχίζεται ο έλεγχος στο υποκατάστημα Βόλου του ΕΦΚΑ από κλιμάκιο των επιθεωρητών του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης και έως σήμερα η οικονομική ζημιά που έχει προκύψει, ξεπερνά τις 370.000 ευρώ. Από τη διενέργεια του εσωτερικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι συγκεκριμένοι υπάλληλοι χορηγούσαν παράνομα επιδόματα, πιστώνοντας πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά στους τραπεζικούς λογαριασμούς μη δικαιούχων. 

Συγκεκριμένα, για το περιφερειακό υποκατάστημα μισθωτών Μαγνησίας του ΕΦΚΑ -πρώην ΙΚΑ Βόλου-, η διοίκηση του Φορέα ανακοίνωσε ότι το ύψος της ζημιάς, έως σήμερα, έχει διαμορφωθεί στο ποσό των 372.473 ευρώ. Ο έλεγχος αφορά σε πληρωμές χρονικής περιόδου από το 2008 έως σήμερα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, «η έρευνα συνεχίζεται και θα ελεγχθούν όλοι οι τομείς λειτουργίας του εν λόγω υποκαταστήματος. Κάθε ποσό που καταβλήθηκε αχρεώστητα, θα αναζητηθεί με κάθε νόμιμο τρόπο απ' όσους παράνομα το έχουν εισπράξει. Και για όσους ανησυχούν για τυχόν ατιμωρησία και επιστροφή των επίορκων, η διοίκηση του ΕΦΚΑ τους ενημερώνει ότι το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Φορέα συνεδρίασε, ήδη, έχοντας προγραμματίσει και τις επόμενες συνεδριάσεις.

Η διοίκηση του ΕΦΚΑ, από την έναρξη λειτουργίας του Φορέα και την ανάληψη των καθηκόντων της, έχει διακηρύξει τη θέση αρχής της για πλήρη διαφάνεια και νομιμότητα στη λειτουργία του Φορέα και τη διαχείριση των υποθέσεών του, στο πλαίσιο και της σχετικής κατεύθυνσης του εποπτεύοντος υπουργείου. Σε αυτήν την πορεία θα συνεχίσει να κινείται αταλάντευτα, εντατικοποιώντας τους ελέγχους, στέλνοντας το μήνυμα της μηδενικής ανοχής σε σχέση με τη διαφθορά».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου