Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Επικεφαλής Πρασίνων-Γερμανία: Οικονομική πίεση σε όσες χώρες της Ε.Ε. δεν δέχονται πρόσφυγες


Για ανάγκη συμφωνίας «σε μεγαλόψυχα, μακρόπνοα και αξιόπιστα ποσοστά υποδοχής προσφύγων σε ευρωπαϊκό επίπεδο, κοινή ευρωπαϊκή πολιτική απόλαυση του κράτους δικαίου από όσους ανθρώπους φθάνουν στην Ευρώπη έκανε λόγο η Κάτριν Γκέρινγκ-Έκαρντ, σε συνέντευξή της.

Η ίδια αποτελεί την επικεφαλής του ψηφοδελτίου των οικολόγων «Πράσινων»  (Die Gruenen) για τις ομοσπονδιακές εκλογές του Σεπτεμβρίου στη Γερμανία.

Όπως τόνισε, όλες οι ευρωπαϊκές χώρες πρέπει να πεισθούν να δεχτούν πρόσφυγες μέσω οικονομικής πίεσης και «όποια δεν δέχεται, αν και αποφάνθηκε σχετικά το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, πρέπει να καταβάλει πρόστιμο, ενώ όσες χώρες δέχονται πρόσφυγες θα πρέπει να λαμβάνουν περισσότερα χρήματα από τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό».

Η κ. Γκέρινγκ-Έκαρντ εξέφρασε την άποψη ότι χώρες όπως το Αφγανιστάν δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν ασφαλείς, επομένως δεν μπορούν να απελαύνονται πολίτες τους οι οποίοι φτάνουν στη Γερμανία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου