Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Συρία: Επελαύνει ο Συριακός στρατός - Έπεσε η Σόχνα, σειρά έχει η Ντέιρ Έζορ


Την Κυριακή, ο Αραβικός Στρατός της Συρίας (SAA) και οι σύμμαχοί του κατέλαβαν την περιοχή Rjam al-Saboun ανατολικά της πρόσφατα απελευθερωμένης πόλης Σόχνα. O SAA κατέλαβε επίσης τους λόφους Tal Abu Qul, Dohor Rajm al-Qun και al-Meleh νότια της Σόχνα μετά από έντονες συγκρούσεις με ισλαμιστές του ISIS, σύμφωνα με την πτέρυγα των μέσων ενημέρωσης της Χεζμπολάχ στη Συρία.

Ανακοίνωση της Hezbollah επιβεβαίωσε επίσης ότι ο SAA κατέλαβε την πόλη Σόχνα σε μια γρήγορη επιχείρηση και σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο SAA εκκαθαρίζει αυτή την πόλη από νάρκες και παγιδευμένα οχήματα που άφησαν πίσω τους οι μαχητές του ISIS πριν από την υποχώρηση τους.

Στην Ανατολική Χάμα, ο SAA κατέλαβε το χωριό Μαρίνα νοτιοανατολικά της πόλης Ίθρυα. Εν τω μεταξύ, μεγάλες δυνάμεις από το Qalamoun έφτασαν στην περιοχή για να συμμετάσχουν στην επερχόμενη επίθεση του Συρίακου Στρατού στην πόλη Aqirbat.

Μετά την απελευθέρωση της πόλης Σόχνα, ο Συριακός Στρατός μπορεί τώρα να επιτεθεί στο ISIS στην ανατολική ύπαιθρο Hama από 3 κατευθύνσεις. Ως εκ τούτου, πιστεύεται ότι οι μαχητές ISIS θα αποχωρήσουν από ολόκληρη την Ανατολική Χάμα στην επαρχία Deir Ezzor πριν την πολιορκία του Συριακού Στρατού.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου