Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

Ιαπωνία: Εξετάζει το ενδεχόμενο να αγοράσει επιθετικά όπλα...


Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι θα αποφασίσει αν χρειάζεται να αγοράσει επιθετικά όπλα το υπουργείο Άμυνας της Ιαπωνίας… 

Αν τελικά ληφθεί η συγκεκριμένη απόφαση θα είναι η πρώτη φορά που λαμβάνεται μια τέτοια απόφαση από τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Ομάδα βουλευτών με επικεφαλής τον νέο υπουργό Άμυνας Ιτσουνόρι Ονοντέρα πρότειναν το Μάρτιο, οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας, οι οποίες ονομάζονται Δυνάμεις Αυτοάμυνας, να έχουν τη δυνατότητα να επιτίθενται σε εχθρικές βάσεις αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Η πρόταση ήρθε μετά από τις δοκιμές πυραύλων που επιχειρεί η Βόρεια Κορέα τους τελευταίους μήνες.

Η απόφαση του υπουργείου Άμυνας σχετικά με το αν θα αγοράσει όπλα μεγάλου βεληνεκούς για να μπορεί να επιτίθεται, θα συμπεριληφθεί στις στρατηγικές στρατιωτικής πολιτικής οι οποίες θα αποτελέσουν μέρος του αμυντικού προγράμματος για τα επόμενα πέντε χρόνια, αναφέρει η εφημερίδα Nikkei.

Μέχρι στιγμής η Ιαπωνία βασιζόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες για προστασία από επιθέσεις, αλλά η κινητικότητα της Πιονγιανγκ σε σχέση με τις δοκιμές πυραύλων έχει προκαλέσει νευρικότητα και ανησυχία σε όλη την περιοχή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου