Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Συρία: Το τελευταίο προπύργιο του ISIS περικυκλώνει ο Κυβερνητικός Στρατός;


Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) ξεκίνησε την επίθεση του στο ISIS στη στρατηγική πόλη Σόχνα στην ύπαιθρο του ανατολικού Homs. Η SAA κατέλαβε το βουνό Tunotur δυτικά της Sukhna, φέρεται να εισέβαλε στη νοτιοδυτική είσοδο της πόλης και κατέλαβε διάφορα κτίρια. Από την πλευρά του, το υπουργείο Άμυνας της Συρίας επιβεβαίωσε ότι η SAA είχε καταλάβει όλες τις οχυρώσεις του ISIS νότια και δυτικά της πόλης Σόχνα.

Οι πηγές της αντιπολίτευσης ισχυρίστηκαν ότι τα ρωσικά και συριακά πολεμικά αεροσκάφη ξεκίνησαν δεκάδες αεροπορικές επιθέσεις εναντίον του ISIS στη Σοχνα και την περιοχή.

Επιπλέον, τα ρωσικά ελικόπτερα επίθεσης προσέφεραν αεροπορική υποστήριξη στη SAA κατά τη διάρκεια της προώθησης της.

Σύμφωνα με τα συριακά μέσα μαζικής ενημέρωσης, η πλειοψηφία των μαχητών του ISIS αποσύρθηκε από την Sukhna την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεκάδες από αυτούς αποφάσισαν να μείνουν στην πόλη και να προσπαθήσουν να την υπερασπιστούν. Οι περισσότεροι από αυτούς τους μαχητές είναι βομβιστές αυτοκτονίας και ελεύθεροι σκοπευτές.

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η ΣΣΣ θα μπορέσει σύντομα να συλλάβει τη Σουχνα. Ωστόσο, η SAA μπορεί να υποστεί αξιοσημείωτες απώλειες κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης επιχείρησης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου