Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

Συρία: Μεγάλη αντεπίθεση φαίνεται ότι ετοιμάζουν οι μαχητές του ISIS στην Σόχνα


Σύμφωνα με πληροφορίες, το ISIS έχει λάβει μεγάλες ενισχύσεις, συμπεριλαμβανομένων έμπειρων μαχητών πεζικού καθώς και τεχνικούς, από τα κατεχόμενα σημεία της τρομοκρατικής ομάδας στην ανατολική Σαλαμίγια, προκειμένου να ξεκινήσει μια αντεπίθεση και να ανακαταλάβει τη στρατηγική πόλη Σόχνα από τον Συριακό Στρατό.

Μια αξιοσημείωτη δύναμη του ISIS εξακολουθεί να αναπτύσσεται στους λόφους βόρεια της Σόχνα. Οι τρομοκράτες χρησιμοποιούν αυτήν την περιοχή για να συντονίσουν τις επιθέσεις του πυροβολικού τους κατά των κυβερνητικών στρατευμάτων μέσα στην πόλη. Ταυτόχρονα, ένας μεγάλος αριθμός παγιδευμένων οχημάτων και η απειλή βομβιστικών επιθέσεων αυτοκτονίας δεν επιτρέπουν στις κυβερνητικές δυνάμεις να εξασφαλίσουν την ύπαιθρο της Σόχνα.

Τη Δευτέρα, οι Κυβερνητικές Δυνάμεις και οι σύμμαχοί τους απώθησαν επιθέσεις του ISIS στην περιοχή, αλλά σποραδικές συγκρούσεις συνέχιζαν να εμφανίζονται κοντά στην πόλη.

Εάν το ISIS είναι σε θέση να αναπτύξει τις ενισχύσεις και να ανασυνταχθεί, πριν ο Στρατός ασφαλίσει την πόλη και τους κοντινούς λόφους, οι ισλαμιστές πιθανότατα θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν την Σόχνα πίσω. Η κατάσταση παραμένει τεταμένη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου