Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

S&P: «Οι αμερικανικές κυρώσεις δεν θα έχουν αντίκτυπο στην πιστοληπτική αξιολόγηση της Ρωσίας»


Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα πως η Ρωσία είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα οικονομικά συμφέροντά της μετά την υιοθέτηση ενός νέου πακέτου αμερικανικών κυρώσεων σε βάρος της Μόσχας σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε απρόθυμα χθες τις νέες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, μια κίνηση που η Μόσχα δήλωσε πως ισοδυναμεί με εμπορικό πόλεμο σε πλήρη κλίμακα και σημαίνει το τέλος των ελπίδων για καλύτερες σχέσεις με την κυβέρνηση Τραμπ.

«Κανένας δεν πρέπει να αμφιβάλλει πως η Ρωσία θα προστατεύσει και θα υπερασπιστεί τα συμφέροντά της», δήλωσε προς τους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Επαναλαμβάνοντας την επίσημη θέση της Μόσχας, ο εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Γενικά πιστεύουμε πως αυτή η πολιτική των κυρώσεων είναι κοντόφθαλμη, παράνομη και μάταιη».

Ο οίκος S&P λέει ότι οι νέες αμερικανικές κυρώσεις δεν θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην πιστοληπτική αξιολόγηση της Ρωσίας

Ο νέος γύρος αμερικανικών κυρώσεων σε βάρος της Μόσχας «δεν έχει άμεσες επιπτώσεις» για την αξιολόγηση του αξιόχρεου της Ρωσίας, ανακοίνωσε σήμερα ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης S&P Global Ratings.

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε απρόθυμα χθες τις νέες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, μια κίνηση που η Μόσχα δήλωσε πως ισοδυναμεί με εμπορικό πόλεμο σε πλήρη κλίμακα και σημαίνει το τέλος των ελπίδων για καλύτερες σχέσεις με την κυβέρνηση Τραμπ.

Οι κυρώσεις θα επηρεάσουν μια σειρά από ρωσικές βιομηχανίες και ίσως πλήξουν περαιτέρω τη ρωσική οικονομία, που έχει ήδη αποδυναμωθεί από τη μείωση των τιμών του πετρελαίου καθώς και τις αμερικανικές και ευρωπαϊκές κυρώσεις που της επιβλήθηκαν το 2014 μετά την προσάρτηση της Κριμαίας.

«Οι προοπτικές μας για τη Ρωσία παραμένουν αμετάβλητες», δήλωσε ο S&P, προσθέτοντας ότι αναμένει η οικονομία να επιστρέψει σε ρυθμούς ανάπτυξης φέτος χάρη στις υψηλότερες τιμές πετρελαίου και αερίου.

«Επί του παρόντος, δεν είναι σαφές εάν ο νέος αμερικανικός νόμος για τις κυρώσεις θα πλήξει περαιτέρω αυτό που τώρα θεωρούμε μέτριες μεσοπρόθεσμες προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης για τη Ρωσία, καθώς πολλά θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που ο νόμος αυτός θα εφαρμοστεί», σύμφωνα με τον S&P.

Ο S&P, που αναμένεται να επαναξιολογήσει το αξιόχρεο της Ρωσίας στις 15 Σεπτεμβρίου, δήλωσε στο Reuters τον περασμένο μήνα ότι οι προοπτικές για την πιστοληπτική αξιολόγηση σκιάστηκαν από την πιθανότητα νέων κυρώσεων. Ο S&P αξιολογεί την μακροπρόθεσμη πιστοληπτική ικανότητα της Ρωσίας με BB+, αναθεωρώντας τις προοπτικές σε θετικές από σταθερές τον Μάρτιο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου