Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Telegraph: Έως και 40 δισ. ευρώ ο «λογαριασμός» του Brexit για την Βρετανία


Έως και 40 δισεκατομμύρια ευρώ είναι έτοιμη να καταβάλει η Βρετανία, στο πλαίσιο της αποχώρησής της από την ΕΕ, σύμφωνα με τρεις ανώνυμες κυβερνητικές πηγές τις οποίες επικαλείται η Telegraph.

Για πρώτη φορά πηγές από το Λονδίνο μιλούν αναφέρονται σε συγκεκριμένο ποσό για το κόστος του «διαζυγίου» με την ΕΕ, το οποίο είναι σαφώς μικρότερο από τα 100 δισ. ευρώ που εκτιμούν κάποιοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ότι θα πρέπει να καταβάλει η χώρα.

«Η Βρετανία θα είναι διατεθειμένη να καταβάλει έως και 40 δισ. ευρώ, υπό την προϋπόθεση ότι η ΕΕ συμφωνήσει να διαπραγματευτεί τον οικονομικό διακανονισμό μέσα στο πλαίσιο μιας γενικότερης συμφωνίας για τις μελλοντικές σχέσεις μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και ΕΕ και συγκεκριμένα των εμπορικών σχέσεων», σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές.


Μια τέτοια προσφορά είναι ο μόνος τρόπος για να αρθεί το αδιέξοδο στο οποίο έχουν οδηγηθεί οι διαπραγματεύσεις Λονδίνου-Βρυξελλών, σημείωσαν ακόμη.

Οι Βρυξέλλες θέλουν να υπάρξει συμφωνία για τον υπολογισμό των οφειλών ενόψει Brexit, πριν από τις συνομιλίες για τη μελλοντική διμερή εμπορική σχέση.

Το υπουργείο Brexit αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα της Telegraph. Μέχρι σήμερα, το Λονδίνο δεν έχει δώσει καμία επίσημη ένδειξη σχετικά με το ύψος του ποσού που είναι διατεθειμένο να καταβάλει.

Η εφημερίδα ανέφερε ότι Βρετανοί αξιωματούχοι πιθανώς να προσφέρουν την καταβολή ετήσιας πληρωμής 10 δισ. ευρώ για τρία χρόνια, έπειτα από την αποχώρηση από την ΕΕ τον Μάρτιο του 2019.

Πηγή: ΑΠΕ/ AFP, Reuters
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου