Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Κατηγορίες Κίνας ότι το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS John S. McCain παραβίασε το «κινεζικό και διεθνές δίκαιο»


Το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας υποστήριξε ότι ένα αντιτορπιλικό του αμερικανικού Ναυτικού το οποίο εξετέλεσε μια αποστολή υπεράσπισης της «ελευθερίας της ναυσιπλοΐας» στη Νότια Σινική Θάλασσα παραβίασε το διεθνές και το κινεζικό δίκαιο και πρόσθεσε ότι το συμβάν αυτό αποτέλεσε βαρύ πλήγμα για την εθνική κυριαρχία και την ασφάλεια της χώρας.

Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν νωρίτερα στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι το αντιτορπιλικό USS John S. McCain έπλευσε κατά μήκος μιας συστάδας νησίδων και υφάλων, για την κυριαρχία επί των οποίων η Κίνα εμπλέκεται σε διενέξεις με γειτονικές της χώρες.

«Οι ενέργειες του αντιτορπιλικού των ΗΠΑ παραβίασαν το κινεζικό και διεθνές δίκαιο» ενώ «έπληξαν βαρύτατα την εθνική κυριαρχία και την ασφάλεια της Κίνας», αναφέρει ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του κινεζικού ΥΠΕΞ.

«Η Κίνα είναι πολύ δυσαρεστημένη για (το συμβάν) αυτό και θα εγείρει ζήτημα στην πλευρά των ΗΠΑ», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου