Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Σοκ στην Γερμανία από ομαδικό βιασμό 16χρονης από Αφγανούς «πρόσφυγες» - Την έσωσαν περαστικοί


Σοκ στην Γερμανία από τον βιασμό 16χρονης Γερμανίδας  από τρεις Αφγανούς «πρόσφυγες»  στην πόλη Höhenkirchen-Siegertsbrunn η οποία βρίσκεται νότια από το Μόναχο.

Η επίθεση και ο βιασμός συνέβησαν την Παρασκευή το βράδυ γύρω στις 20:15 κάτι που επιβεβαίωσε αργότερα και η γερμανική Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της η Αστυνομία έγινε αποδέκτης πολλών τηλεφωνημάτων τα οποία μιλούσαν για βιασμό γυναίκας λίγο μετά τις 20:00. Η 16χρονη βρισκόταν μπροστά από ένα κέντρο προσφύγων στο Höhenkirchen-Siegertsbrunn μαζί με μια μεγάλη ομάδα ατόμων.

Στη συνέχεια έφυγε για τον σιδηροδρομικό σταθμό ακολουθούμενη από τρία άτομα.

Με την άφιξή της στον σταθμό τα τρία αυτά άτομα της επιτέθηκαν και την βίασαν. Η Αστυνομία κατόρθωσε να συλλάβει και τους τρεις Αφγανούς δράστες με ηλικίες 17, 18 και 17 ετών αντίστοιχα.

Μόλις οι τρεις τους έγιναν αντιληπτοί από περαστικούς αμέσως διέφυγαν αλλά ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία και με την συνδρομή ελικοπτέρου με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι τρεις λίγο αργότερα.

Η 16χρονη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο καθώς έχει υποστεί σοβαρά τραύματα από την επίθεση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου