Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Άρνηση Μόσχας σε ισραηλινό αίτημα για την απομάκρυνση σιιτικών δυνάμεων από το Γκολάν σε απόσταση 70 χλμ. από τα σύνορα


"Δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε τέτοιο αίτημα γιατί δεν έχουμε τέτοια δυνατότητα" ήταν η ρωσική απάντηση στο αίτημα του Ισραήλ για την δημιουργία ζώνης ασφάλειας 60 χλμ. ανάμεσα στα υψίπεδα του Γκολάν και τις σιϊτικές δυνάμεις στη Συρία (Χεζμπολάχ, Ιρανοί).

Η Μόσχα απάντησε ότι "Μπορούμε να διασφαλίσουμε ζώνη εύρους 5 χλμ. όπως προβλέπεται από την συνθήκη ειρήνευσης του 1973".

Αίνιγμα τώρα αποτελεί η στάση που θα κρατήσει το Ισραήλ. Νωρίτερα την Παρασκευή ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu από τη Νέα Υόρκη που βρίσκεται είχε δηλώσει:

«Το Ισραήλ δεν πρόκειται να επιτρέψει καμία ιρανική στρατιωτική παρουσία στα βόρεια σύνορά του. Μια ιρανική στρατιωτική παρουσία δεν θέτει σε κίνδυνο μόνο εμάς αλλά και τους Άραβες γείτονές μας».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου