Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Μέρκελ: «Οι Τούρκοι πολίτες μπορούν με ασφάλεια να έρθουν στην Γερμανία»


Οι Τούρκοι πολίτες μπορούν με ασφάλεια να έρθουν στην Γερμανία, δήλωσε σήμερα η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, απορρίπτοντας την προειδοποίηση της Άγκυρας που συνέστησε χθες αυξημένη προσοχή στους πολίτες της όταν ταξιδεύουν στην Γερμανία, εξαιτίας του αυξημένου αντί-τουρκικού αισθήματος.

Η ένταση μεταξύ των δύο χωρών έχει ενταθεί τους τελευταίους μήνες, ενώ η Τουρκία απεύθυνε χθες την αναφερόμενη παραπάνω σύσταση μετά την προτροπή του υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας, που δήλωσε την Πέμπτη, ότι οι Γερμανοί που ταξιδεύουν στην Τουρκία είναι αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της προφυλάκισής τους, ακόμη και σε τουριστικές περιοχές.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου