Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Μεγάλες τουρκικές δυνάμεις στα σύνορα με την Συρία στην Αλεξανδρέττα - Αρχίζει η πολιορκία της Ιντλίμπ;

Γράφει: Πέτρος Αναστασίου

Μια Ταξιαρχία του τουρκικού Στρατού με 80 τεθωρακισμένα άρματα μάχης, AIFV και οχήματα υποστήριξης προωθήθηκε τις τελευταίες ώρες στα σύνορα με την Συρία στην Αλεξανδρέττα στην επαρχία Χατάι, στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας, μετέδωσε πριν λίγο το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Επικαλούμενο "πηγές του Στρατού" το Anadolu αναφέρει ότι η ανάπτυξη αυτών των στρατιωτικών δυνάμεων έγινε στο πλαίσιο της αποστολής ενισχύσεων των στρατευμάτων που βρίσκονται σταθμευμένα κατά μήκος των συνόρων. 

Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων μετέδωσε επίσης ότι ο τουρκικός Στρατός έστειλε φορτηγά πρώτων βοηθειών και στρατιωτικά οχήματα υποστήριξης στην ίδια περιοχή, μαζί με άρματα μάχης και αυτοκινούμενα SHORADS.

Μια τρίτη αυτοκινητοπομπή τεθωρακισμένων κατευθύνεται στο Ρεϊχανλί, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Οτι πιθανότατα ξεκινά η μάχη της Ιντλίμπ, όπου Ρωσία, Ιράν και Τουρκία συμφώνησαν να προχωρήσουν από κοινού σε απελευθέρωσή της από το ISIS και τις δυνάμεις της al Nusra που βρίσκονται εκεί.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου