Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Μεγάλη νίκη από τον Σ. Τσιτσιπά - Έγινε ο πρώτος Έλληνας τενίστας που μπαίνει στην 100αδα της παγκόσμιας κατάταξης!


Στα χνάρια της Μαρίας Σάκκαρη βαδίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος σήμερα σημείωσε τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του και έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας τενίστας που βρέθηκε στην πρώτη 100άδα της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο 19χρονος πρωταθλητής έκανε απίθανη ανατροπή κόντρα στο Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης, Νταβίντ Γκοφέν ,στον προημιτελικό του ευρωπαϊκού όπεν που διεξάγεται στην Αμβέρσα και είναι αγώνα 250 βαθμών του ATP tour. 

Ο Τσιτσιπάς έχασε το πρώτο σετ εύκολα 6-2 όμως επανήλθε και κερδίζοντας με τον ίδιο τρόπο τα δυο επόμενα (7-6) πέρασε στον ημιτελικό όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Νταβίντ Φερέρ – Ντιέγκο Σβάρτσμαν, αλλά ήδη με τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει είναι μέσα στους 100 κορυφαίους (η θέση του θα γίνει γνωστή τη Δευτέρα μετά το τέλος των αγώνων). 
Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση από Έλληνα τενίστα ήταν αυτή του Κώστα Οικονομίδη που είχε φτάσει στο Νο112.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου