Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Βαρκελώνη: Διαδήλωση 200.000 ατόμων για τη σύλληψη δύο αυτονομιστών Καταλανών ηγετών


Το βράδυ της Τρίτης στους δρόμους της Βαρκελώνης βγήκαν 200.000 άτομα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συλλήψεις δύο αυτονομιστών Καταλανών ηγετών.

«Ανεξαρτησία» (Independenzia) φώναζε το πλήθος απαιτώντας την απελευθέρωση του Ζόρντι Κουσάρτ και του Ζόρντι Σάντσες, επικεφαλής δύο εκ των σημαντικότερων αυτονομιστικών οργανώσεων της Καταλονίας, της Omnium Cultural και της Καταλανικής Εθνικής Συνέλευσης (ANC).

Ισπανός δικαστής διέταξε τη Δευτέρα να τεθούν υπό κράτηση ο Κουσάρτ και ο Σάντσες, με κατηγορίες για στάση από ισπανικό δικαστήριο αρμόδιο για υποθέσεις εθνικής ασφάλειας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου