Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Σομαλία: Νέα επίθεση με παγιδευμένο όχημα από ισλαμιστές της Αλ Σεμπάμπ - Τουλάχιστον 2 νεκροί


Τέλος δεν φαίνεται να έχουν οι επιθέσεις ισλαμιστών στη Σομαλία, αφού χθες, ένα παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνηο ανατινάχθηκε σε χωριό πλησίον της πρωτεύουσας, ενώ οι τοπικές αρχές κάνουν λόγο για τουλάχιστον 2 νεκρούς.

Η έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο χωριό Μαρκάζ, 20 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Μογκαντίσου, δήλωσε ο αστυνόμος Α΄ Νουρ Αλί στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς και διευκρίνισε πως δεν εστάλησαν αστυνομικοί στην περιοχή διότι σε αυτήν «κατοικούν ακραιφνείς ισλαμιστές».

Ένας αυτόπτης μάρτυρας, που έδωσε το όνομα Άχμεντ, δήλωσε τηλεφωνικά στο Ρόιτερς ότι είδε δύο πτώματα. «Το αυτοκίνητο καταστράφηκε και τα πτώματα κόπηκαν στα δύο», ανέφερε. Αργά το βράδυ της Παρασκευής, η κυβέρνηση της Σομαλίας ανακοίνωσε ότι ο απολογισμός των θυμάτων της βομβιστικής επίθεσης του περασμένου Σαββατοκύριακου στην πρωτεύουσα της χώρας αυξήθηκε στους 358 νεκρούς και τους 228 τραυματίες, σύμφωνα με το κρατικό σομαλικό πρακτορείο ειδήσεων που επικαλέστηκε το υπουργείο Εσωτερικής Ασφαλείας.

Οι αρχές απέδωσαν την πιο πολύνεκρη επίθεση στην ιστορία της χώρας στην ισλαμιστική οργάνωση αλ Σεμπάμπ, η οποία έχει ορκιστεί πίστη στην αλ Κάιντα.

Τόσο ένα φορτηγό όσο κι ένα αυτοκίνητο που κατευθύνονταν στο αεροδρόμιο με μεγάλες ποσότητες εκρηκτικών ανατινάχθηκαν πρόωρα, μέσα στην πόλη, το πρώτο μπροστά σε ξενοδοχείο σε πολυσύχναστη συνοικία της σομαλικής πρωτεύουσας και το δεύτερο σε μια άλλη συνοικία, σύμφωνα με τις αρχές.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου