Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Ιράκ: Την σύλληψη των διοργανωτών του κουρδικού δημοψηφίσματος διέταξε η Βαγδάτη


Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου του Ιράκ στην Βαγδάτη, Αμπντέλ Σάταρ αλ-Μπιρεκντάρ, διέταξε σήμερα την σύλληψη του προέδρου και δύο μελών της Επιτροπής που οργάνωσε το δημοψήφισμα ανεξαρτησίας στο Ιρακινό Κουρδιστάν.

Η απόφαση αυτή εκδόθηκε αφού προσέφυγε στη δικαιοσύνη το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας, του οποίου προεδρεύει ο ιρακινός πρωθυπουργός Χάιντερ αλ-Αμπάντι και στο οποίο συμμετέχουν πολλοί υπουργοί, διευκρίνισε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου