Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Ερντογάν: «Η Τουρκία είναι πλέον μια χώρα που έχει επίγνωση της δύναμής της και των δυνατοτήτων της»


Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του στο Ικόνιο χθες είπε ότι:

«Κάποιοι έχουν λυσσάξει επειδή ο τουρκικός λαός έχει αντιληφθεί ξανά την πραγματική του δύναμη και τα όριά του. Η Τουρκία είναι πλέον μια χώρα που έχει επίγνωση της δύναμης, των δυνατοτήτων και όσων μπορεί να κάνει.

Ο τουρκικός λαός μαζί με τους εκατοντάδες εκατομμύρια αδερφούς του είναι αποφασισμένος να πάρει τη θέση που του αξίζει στον κόσμο που ξαναϊδρύεται.


Αυτοί που ενοχλούνται από αυτή την ανάσταση, αφύπνιση και εξύψωση της Τουρκίας προσπαθούν να κόψουν το δρόμο μας συνεργαζόμενοι με τις τρομοκρατικές οργανώσεις και προσπαθούν να μας εγκλωβίσουν πάλι στα στενά όρια που μας έχουν ορίσει».

Συνέχισε δε λέγοντας: «Πρέπει να ρωτήσει κανείς όσους ρωτάνε τί δουλειά έχει η Τουρκία στο Ιράκ, τη Συρία, τη Σομαλία, την Αφρική, τα Βαλκάνια, τον Καύκασο, “εσείς τι δουλειά έχετε εδώ;”. Αυτοί δεν έχουν έγνοιες εκεί, αλλά εμείς έχουμε και γι’ αυτό είμαστε εδώ. Διότι εμείς έχουμε πολύ δυνατούς ιστορικούς και ανθρωπιστικούς δεσμούς με όλες αυτές τις γεωγραφικές περιοχές. Οφείλουμε να σβήσουμε το δάκρυ και να χαϊδέψουμε το κεφάλι κάθε παιδιού που κλαίει εδώ».

Την ίδια ώρα, το συριακό, η ενεργειακή συνεργασία και άλλα επίκαιρα θέματα βρέθηκαν στο επίκεντρο της τηλεφωνικής συνομιλίας Ερντογάν-Πούτιν χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με πηγές της τουρκικής προεδρίας, οι δυο ηγέτες αναφέρθηκαν σε θέματα συνεργασίας στο ενεργειακό πεδίο, δίνοντας έμφαση στα σχέδια του σταθμού Πυρηνικής Ενέργειας Άκκουγιου και Τουρκικό Ρεύμα και συμφώνησαν πως πρέπει να γίνουν βήματα που θα ενισχύσουν το διμερές εμπόριο ανάμεσα στην Τουρκία και τη Ρωσία.

Στην ατζέντα της τηλεφωνικής συνομιλίας βρέθηκε και η σύνοδος στην Αστάνα που θα πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.

Οι Ερντογάν και Πούτιν αξιολόγησαν επίσης την κατάσταση στο Ιντλίμπ της Συρίας στο πλαίσιο της εφαρμογής των αποστρατικοποιημένων ζωνών και τόνισαν τη σημασία να συνεχίσουν να είναι σε στενή επικοινωνία και να κινούνται σε συντονισμό.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου