Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Συρία: Χιλιάδες παιδιά υποσιτίζονται μέχρι θανάτου! - Σκληρές εικόνες (βίντεο)


Απίστευτες είναι οι εικόνες που έρχονται από τη Συρία, προκαλώντας ανείπωτη οργή, αλλά και πόνο.

Αμέτρητοι πολίτες και κυρίως παιδιά υποσιτίζονται επικίνδυνα, χάριν του ξενοκίνητου εμφυλίου πολέμου που διενεργούν οι «μετριοπαθείς» ισλαμιστές, κατά της νόμιμης κυβέρνησης του Μπασάρ αλ Άσαντ.

Οι τελευταίες εικόνες - γροθιά στο στομάχι δείχνουν ένα υποσιτισμένο μωρό, το οποίο αργότερα πέθανε από ασιτία στο προάστιο της Δαμασκού που ελέγχεται από τις αντικαθεστωτικές δυνάμεις

Τα στιγμιότυπα έδωσε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα το Γαλλικό Πρακτορείο, και δείχνουν ένα κοριτσάκι μόλις ενός μηνός, να ζυγίζει λιγότερο από δύο κιλά. Τα μάτια του είναι βαθουλωμένα από την πείνα, ενώ τα πλευρά του προεξέχουν από το λεπτεπίλεπτο δέρμα του. 

Η μικρή Σαχάρ Ντοφντάα νοσηλευόταν με υποσιτισμό στην πόλη Χαμούρια, στην ανατολική περιοχή της Γούτα. Άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή, μία ημέρα αφότου βιντεοσκοπήθηκαν τα στιγμιότυπα. 

«Οι προμήθειες είναι πολύ λίγες και αν συνεχιστεί αυτό θα πεθάνουν περισσότερα παιδιά», δήλωσε στον Guardian, αξιωματούχος που μίλησε σε καθεστώς ανωνυμίας.

Δεκάδες χιλιάδες πολίτες της Γούτα ζουν υπό περιορισμό λόγω των συγκρόυσεων των κυβερνητικών δυνάμεων με τους «μετριοπαθείς» του FSA. Γιατροί και ακτιβιστές υπογραμμίζουν ότι η έλλειψη τροφίμων είναι τόσο μεγάλη που δεκάδες περιπτώσεις υποσιτισμένων ανθρώπων κατακλύζουν τις τοπικές κλινικές και νοσοκομεία.

Οι νέες μητέρες δεν μπορούν να θηλάσουν τα παιδιά τους καθώς και οι ίδιες υποσιτίζοτναι, και συνεπώς δεν μπορούν να παράξουν γάλα. 

«Με τον αποκλεισμό της Γούτας και την αύξηση των τιμών των τροφίμων, το πρόβλημα του υποσιτισμού επιδεινώνεται» προειδοποίησε η Μόνικα Άουαντ, μια αξιωματούχος της Unicef σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε.

Κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων μηνών, 232 παιδιά υπέστησαν οξύ υποσιτισμό βαριάς μορφής και 882 οξύ υποσιτισμό μέτριας μορφής, σύμφωνα με το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για την Παιδική Ηλικία, διευκρινίζοντας ότι άλλα 1.589 παιδιά βρίσκονται σε «κίνδυνο».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου