Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Εμείς θα αναπαλαιώνουμε τα F-16 «μέχρι να σβήσει ο ήλιος» και η Τουρκία κατασκευάζει δικά της μαχητικά: Ιδού το TF-X


Δόθηκαν στην δημοσιότητα καλλιτεχνικές απεικονίσεις από το τελικό σχέδιο του τουρκικού μαχητικού εγχώριας ανάπτυξης TF-X. Είναι αρκετά κοντά στις απεικονίσεις που είχαν δοθεί πριν από τέσσερις μήνες στην δημοσιότητα και δείχνουν ένα σχέδιο που έχει κάποια stealth χαρακτηριστικά, αλλά σίγουρα απέχει αρκετά για να είναι πλήρως stealth.

Το σίγουρο είναι ότι η τουρκική Αεροπορία με 100 stealth μαχητικά F-35A στον οπλοστάσιό της μέχρι το 2025, δεν θα έχει την ανάγκη τόσο stealth μαχητικών, όσο ενός μαχητικού που να μπορεί ταυτόχρονα να δώσει ώθηση στην εγχώρια βιομηχανία και να αντικαταστήσει τα F-16 συνολικά μέχρι το 2030! Οταν θα τελειώνει το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των ελληνικών F-16, δηλαδή...

Θα είναι το πλέον πολύπλοκο και δαπανηρό πρόγραμμα της τουρκικής βιομηχανίας δεν είναι άλλο από το εγχώριας σχεδίασης και ανάπτυξης μαχητικό TF-X που όπως όλα δείχνουν θα είναι δικινητήριο και θα σχεδιαστεί σε συνεργασία με ην βρετανική Bae Systems.

Πλέον ξεκινά και η δημιουργία με εντολή της κυβέρνησης όλης της απαραίτητη υποδομής για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η σχεδίαση και να πραγματοποιηθεί η πρώτη του πτήση το 2023, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη παραδόσεων του πρώτου "ανακαινισμένου" ελληνικού F-16 που τοποθετείται το 2021.

Έτσι ιδρύθηκε το κέντρο αεροναυτικών τεχνολογιών με σκοπό το τουρκικό όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Η δημιουργία των εγκαταστάσεων όπως τα κέντρα δοκιμών τα εργαστήρια ελέγχου συστημάτων, οι αεροσήραγγες θα κατασκευαστούν με διεθνή συνεργασία και ειδικά η αεροσήραγγα δοκιμών θα αποτελεί την πιο σύγχρονη παγκοσμίως για τον έλεγχο των επιδόσεων τόσο του αεροσκάφους όσο και τμημάτων αυτού.

Για τη δημιουργία αυτών των εγκαταστάσεων θα συνεργαστούν δεκάδες υπουργεία και φορείς και θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προπαρασκευαστικές διαδικασίες εντός του έτους ώστε το 2018 να ξεκινήσει η κατασκευή των εγκαταστάσεων.

Θα φέρει όπως όλα δείχνουν έκδοχο του κινητήρα EJ-200, ενώ όλα τα όπλα και συστήματα συμπεριλαμβανομένου του ραντάρ κατηγορίας AESA θα είναι επίσης εγχώριας ανάπτυξης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου