Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Στα χέρια του ιρακινού Στρατού ο υπεύθυνος για τη σφαγή στο στρατόπεδο Speicher με τους 1500 εκτελεσθέντες


Στα χέρια του ιρακινού Στρατού βρίσκεται ο ιθύνων νους πίσω από  τη σφαγή στο στρατόπεδο Speicher όπου η ISIS είχε εκτελέσει  πάνω από 1500 νεοσυλλέκτους της ιρακινής Αεροπορίας.

Πρόκειται για τον Waleed Daham Al-Halbosi τον οποίο συνέλαβαν άνδρες της 14ης μεραρχίας.

Η σφαγή στο στρατόπεδο Speicher στην περιοχή της Τικριτ έγινε στις 12 Ιουνίου του 2014, όταν δυνάμεις της ISIS έπιασαν, με δόλο, αιχμάλωτους τουλάχιστον 1500 νεοσύλλεκτους της ιρακινής Αεροπορίας και τους εκτέλεσαν πετώντας τα άψυχα σώματά τους στις όχθες ποταμού Συνολικά εκτελεστήκαν 1566 άτομα.

Ο δόλος συνίστατο  στο γεγονός ότι οι  νεοσύλλεκτοι στο στρατόπεδο διατάχθηκαν από τους ανωτέρους τους να αφήσουν τον οπλισμό τους και να ντυθούν με πολιτικά  καθώς υποτίθεται ότι  θα επιβιβάζονταν σε φορτηγά για να γυρίσουν πίσω στα σπίτια τους.

Σε συγκεκριμένο όμως σημείο της διαδρομής τα φορτηγά σταμάτησαν και εμφανίστηκαν ισχυρές δυνάμεις της ISIS με ότι επακολούθησε στη συνέχεια.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου