Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Τουρκία: Σύλληψη 51 καθηγητών ως ύποπτοι για διασυνδέσεις με τον Φ. Γκιουλέν


Οι τουρκικές αρχές εξέδωσαν σήμερα εντάλματα σύλληψης εις βάρος 107 καθηγητών που θεωρούνται ύποπτοι για διασυνδέσεις με τον ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος ζει αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ και τον οποίο η Άγκυρα κατηγορεί ότι ενορχήστρωσε το περυσινό αποτυχημένο πραξικόπημα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

Πενήντα ένας καθηγητές συνελήφθησαν στην Άγκυρα έπειτα από την έκδοση του εντάλματος από τον εισαγγελέα της περιοχής, μετέδωσε το Dogan, προσθέτοντας ότι οι επιχειρήσεις συνεχίζονται για τη σύλληψη και των υπόλοιπων καθηγητών.


Οι καθηγητές είχαν ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα από την εργασία τους στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων μέτρων καταστολής που ακολούθησαν το πραξικόπημα, μετέδωσε το πρακτορείο.

Ο Γκιουλέν έχει καταδικάσει το πραξικόπημα και αρνείται κάθε ανάμειξή του.

Περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι έχουν προφυλακιστεί στο πλαίσιο αυτής της επιχείρησης, ενώ 150.000, ανάμεσά τους στρατιωτικό προσωπικό, καθηγητές και δημόσιοι υπάλληλοι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα ή έχουν απολυθεί.

Η κυβέρνηση απορρίπτει τις ανησυχίες των οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων λέγοντας ότι μόνο μια τέτοια επιχείρηση μπορεί να εξουδετερώσει την απειλή την οποία συνιστά το δίκτυο του Γκιουλέν, που όπως ισχυρίζεται έχει παρεισφρήσει στον στρατό, στο δικαστικό σώμα, στα σχολεία και σε άλλους θεσμούς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου