Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Σύλληψη 78 παράτυπων μεταναστών σε νταλίκες Τούρκων στην Σλοβακία - Είχε πληρώσει ο καθένας 500 δολάρια


Αστυνομικοί στη Σλοβακία εντόπισαν και συνέλαβαν 78 μετανάστες, προερχόμενους από χώρες της Μέσης Ανατολής, που προσπαθούσαν να φτάσουν στη Γερμανία κρυμμένοι μέσα σε δύο νταλίκες με Τούρκους οδηγούς.

«Αφού άνοιξαν τις νταλίκες, βρήκαν 78 ανθρώπους, άνδρες γυναίκες και παιδιά» που κατάγονταν από το Ιράκ, το Ιράν και τη Συρία, διευκρίνισε μια εκπρόσωπος της σλοβακικής αστυνομίας, η Ντενίσα Μπαλόγκοβα.

Τα δύο φορτηγά εντοπίστηκαν στη Ζίλινα, κοντά στα σύνορα με την Τσεχία. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι παράτυποι μετανάστες είχαν επιβιβαστεί σε αυτά στη Ρουμανία. Διέσχισαν κατόπιν την Ουγγαρία και είχαν ως τελικό προορισμό τους τη Γερμανία. 

Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της Σλοβακίας, είχαν πληρώσει 500 δολάρια ο καθένας στους διακινητές τους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP
Πηγή3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου