Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Αλβανός διακινητής μεταναστών στην Καβάλα επιτέθηκε σε αστυνομικούς


Στην Ασφάλεια Καβάλας κρατείται 22χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη κατά τη διάρκεια καταδίωξης από αστυνομικούς, με την κατηγορία ότι μετέφερε με ΙΧ αυτοκίνητο δέκα άτομα από το Πακιστάν. Σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δέκα επιβαίνοντες, ενώ ο νεαρός τραυματίστηκε από πυρά αστυνομικού τον οποίο επιχείρησε να αφοπλίσει.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο 22χρονος αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα με το αυτοκίνητο προκειμένου να διαφύγει.

Στον οδικό κόμβο Σίλα, έξω από την πόλη της Καβάλας, το όχημα ανατράπηκε και ο οδηγός επιτέθηκε σε έναν από τους αστυνομικούς, με πρόθεση να τον αφοπλίσει. Ένας άλλος αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα, προκειμένου να τον εκφοβίσει, ωστόσο εκείνος συνέχισε να χτυπά τον αστυνομικό. Έτσι αναγκάστηκε να τον πυροβολήσει, ώστε να τον ακινητοποιήσει, με αποτέλεσμα ο 22χρονος να τραυματιστεί στη γλουτιαία περιοχή και στο χέρι.

Σε νοσοκομείο μεταφέρθηκαν ο αστυνομικός που δέχτηκε την επίθεση, ο συλληφθείς διακινητής και οι δέκα επιβάτες που τραυματίστηκαν από το τροχαίο ατύχημα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου