Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Συμφωνία Ρωσίας, Ιράν και Τουρκίας για μια «ενιαία Συρία»


Μετά το τέλος της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα σε Ρωσία, Ιράν και Τουρκία στο Σότσι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι επιβεβαιώθηκε η πρόθεση των τριών χωρών «να καταβάλλουν προσπάθειες για να διατηρήσει η Συρία την κυριαρχία της, την ενότητα της ως κρατική οντότητα και την εδαφική της ακεραιότητα».

«Συμφωνήσαμε στο να συνεχίσουμε να καταβάλλουμε ενεργές προσπάθειες για να λύσουμε το βασικό πρόβλημα, που είναι η εδραίωση της ειρήνης και της σταθερότητας στην χώρα αυτή, η διασφάλιση της κυριαρχίας, της ενότητας και της εδαφικής της ακεραιότητας» είπε χαρακτηριστικά ο Πούτιν.

Οι ευρείας κλίμακας στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον των τρομοκρατών στη Συρία φθάνουν στο τέλος τους, ενώ χάρη στις προσπάθειες της Ρωσίας, του Ιράν και της Τουρκίας καταφέραμε να αποτρέψουμε την κατάρρευση της Συρίας, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βαλντίμιρ Πούτιν, κατά την έναρξη της τριμερούς συνάντησης Ρωσία, Τουρκίας, Ιράν στο Σότσι.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου