Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Καθησυχάζει τους ευρωπαίους εταίρους η Αν. Μέρκελ


Η αποτυχία της Άνγκελα Μέρκελ να σχηματίσει κυβέρνηση το περασμένο Σαββατοκύριακο, έχει φέρει ανησυχία στις τάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και γι’ αυτό η Γερμανίδα καγκελάριος έσπευσε να καθησυχάσει τους εταίρους της στην Ευρώπη.

Κκατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης, η Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε πως το Βερολίνο εξακολουθεί να έχει μια κυβέρνηση που είναι δεσμευμένη στην ΕΕ, παρά την καθυστέρηση για τον σχηματισμό ενός νέου κυβερνητικού συνασπισμού.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες, η καγκελάριος είπε ότι θεωρεί σημαντικό να συνεχίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση να αναπτύσσεται.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου