Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Ντ. Τραμπ και Ρ.Τ. Ερντογάν ανακοίνωσαν αντιτρομοκρατική συμμαχία ενάντια σε ISIS, PKK και FETÖ


Η Άγκυρα και η Ουάσιγκτον συμφώνησαν να πολεμήσουν μαζί όλες «τις τρομοκρατικές οργανώσεις», περιλαμβανομένων του Ισλαμικού Κράτους, του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK) και του δικτύου του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν (FETÖ), κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνδιάλεξης μεταξύ των προέδρων των δύο χωρών, ανακοίνωσε σήμερα η τουρκική προεδρία.

«Οι δύο ηγέτες, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ενίσχυσης των τουρκοαμερικανικών σχέσεων, συμφώνησαν να πολεμήσουν από κοινού όλες τις τρομοκρατικές οργανώσεις, μεταξύ αυτών την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, το PKK και το FETÖ» τονίζεται στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της τουρκικής προεδρίας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής αυτής επικοινωνίας, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συζήτησαν επίσης τις τελευταίες για τη Συρία, τις διμερείς σχέσεις και τη Σύνοδο στο Σότσι της Ρωσίας, επισήμανε το γραφείο του επικεφαλής του τουρκικού κράτους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου