Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Ακόμη 344 αλλοδαποί έρχονται από τη Λέσβο στην Αττική


Συνεχίζεται κανονικά το πρόγραμμα εποίκησης της ενδοχώρας (Αττική) από αλλοδαπούς οι οποίοι αναχωρούν κατά κύματα από τη Λέσβο, προς αποσυμφόρησή της.

Έτσι ακόμη 344 μετανάστες αναχώρησαν σήμερα Κυριακή, στις 7 το απόγευμα με το πλοίο της γραμμής, από το λιμάνι της Μυτιλήνης με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά, σε εφαρμογή, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, σχεδίου «αποσυμφόρησης» της Λέσβου από μετανάστες.

Το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά θα τους αναμένουν λεωφορεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες προκειμένου να τους μεταφέρουν σε «δομές» στην Αττική και αλλού προς μόνιμη διαμονή.

Πηγή

1 σχόλιο: