Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

«Πανικός» σε ΜΙ5 και ΜΙ6 για 300 Βρετανούς «μοναχικούς λύκους» υποστηρικτές του ISIS που κρύβονται στην Τουρκία


Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ΜΜΕ του εξωτερικού οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες (ΜΙ5 και ΜΙ6) και οι υπηρεσίες ασφαλείας της Γηραιάς Αλβιώνας έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού καθώς υπάρχουν πληροφορίες για την ύπαρξη τουλάχιστον 300 Βρετανών τζιχαντιστών, οι οποίοι έχουν διαφύγει και κρύβονται στην Τουρκία, μετά την κατάρρευση της οργάνωσης στο Ιράκ και τη Συρία.

Οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες κάνουν λόγο για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο μαζικής επίθεσης από «μοναχικούς λύκους».

Στόχος τους, όπως προκύπτει και από μία σχετική προπαγανδιστική ανάρτηση στα social media, είναι οι αγορές του Λονδίνου και άλλων μεγάλων πόλεων της Αγγλίας, με ειδικότερο σκοπό να σκοτώσουν παιδιά και γονείς, σπέρνοντας τον τρόμο.

Η πληροφορία για τουλάχιστον 300 τζιχαντιστές με βρετανική υπηκοότητα έχει αυξήσει στον μέγιστο βαθμό το επίπεδο ασφαλείας στις εισόδους της χώρας, τόσο σε ότι αφορά το οδικό δίκτυο που συνδέει το Νησί με την Ευρώπη, όσο και τα λιμάνια και βέβαια τα αεροδρόμια. 

Η εντολή είναι να ελέγχεται και να μην επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν ύποπτο, ο οποίος έχει ταξιδέψει πρόσφατα ή στο παρελθόν τόσο στο Ιράκ όσο και στη Συρία.

Η βρετανική μυστική υπηρεσία διέρρευσε την πληροφορία της μετά τη δημοσιοποίηση ενός απειλητικού βίντεο από μέλη του ISIS - όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν- με το οποίο καλούσαν τους «μοναχικούς λύκους» να δράσουν και να σκοτώσουν όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου